(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer, varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

TEST ENGINEER, VARALLISUUDENHOITO

 

Haluaisitko, että testaamasi koodi ja ideoimasi ratkaisut näkyisivät yli neljän miljoonan suomalaisen arjessa? Kiinnostaisiko sinua vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka on myös tuonut ketterät menetelmät suunnittelupöydältä käytäntöön? Meistä nämä ovat oikein relevantteja toiveita, ja meillä ne toteutuvat. OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi suurimmista softataloista. Tavoitteenamme on, että jokainen kohtaaminen kanssamme on huippuluokkaa, ja tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi. Lue lisää avoimesta Test Engineerin tehtävästä pääkonttorillamme Helsingin Vallilassa, johon voit hakea vaikka tältä istumalta. Tervetuloa OP:lle!

 

 

MILTÄ TYÖSI TEST ENGINEERINA OP:LLA NÄYTTÄÄ?

 

Olemme uudistamassa varallisuudenhoidon kokonaisuuttamme, ja rooliisi kuuluisi tämän uudistuksen parissa toimivan tiimimme tukeminen automaatiotestauksen jatkuvassa laajentamisessa ja kehittämisessä. Tiimin vastuulla ovat erityisesti uuden alustan eri tuotteille yhteisten toiminnallisuuksien käyttöönotto, tarvittavien integraatioiden toteutus pankin järjestelmiin sekä laadun varmistus. Tämän lisäksi tulisit tarvittaessa auttamaan myös muita tiimejä automaatioratkaisuissa ja laaja-alaisissa end-to-end -testeissä. Erityisfokus on varallisuudenhoidon Midas-järjestelmässä, joka on aktiivisessa kehitysvaiheessa ja yksi kärkihankkeistamme, joten satsaamme siihen paljon. Vaikka tulisit tekemään enimmäkseen automaatiotestausta, käytännössä myös manuaalitestaus on osa tehtävänkuvaasi. Järjestelmä on monisyinen ja tarjoaa mahdollisuuksia ratkoa mielenkiintoisia haasteita kokeneemmallekin tekijälle. Toisaalta, koska kyseessä on jo olemassa oleva tuote, tiimillä on käytössä tehokkaat prosessit, joita iteroidaan oppiessamme uutta.

 

Automaatiossa meillä käytetään ensisijaisesti Robot Frameworkia, mutta myös automaatiotestauskokemuksesta Selenium- ja Requests-kirjastoja hyödyntäen sekä Pythonilla on tehtävässä hyötyä. Jira ja Confluence kuuluvat myös päivittäiseen työkalupakkiimme. Aikaisempi kokemus laajojen sovelluskokonaisuuksien testaamisen suunnittelusta ja testauksesta sekä tuotantoon vienneistä ja niiden tukemisesta helpottaa huomattavasti arkeasi tässä roolissa. Arvostamme intohimoa tuottaa ratkaisuja, joihin liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Tehtävä tarjoaa mainiota haastetta esim. sinulle, jolla on sekä koodaus- että testaustaustaa.

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

 • Vankkaa aikaisempaa työkokemusta testaustehtävistä ja automaatioskriptien koodaamisesta
 • Ainakin yhden ohjelmointikielen vahvaa osaamista
 • Erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on meillä tiivistä, ja hyvä kommunikaatio on mielestämme hyvin tärkeä osa ohjelmistokehitystä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

 

 

KATSOMME EDUKSI:

 

 • Seuraavien teknologioiden hallitsemisen: Robot Framework, Selenium- ja Requests-kirjastot, Python
 • Seuraavien työkalujen hallitsemisen: Jira, Confluence, Jenkins, Kibana
 • Kokemuksen ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista ja DevOps:ta

 

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Pääset osaksi yritystä, jossa kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. Arjessa on tietenkin mukavaa työskennellä arkkitehtonisesti vaikuttavassa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä lähes mistä vain. OP:laisena sinulle on tarjolla:

 • Vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi työajalla mentorin kanssa
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

 

Voisiko tämä tehtävä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 7.6.2020 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse Competence Lead Leena Likitalolta (leena.likitalo[at]op.fi) tai IT Talent Acquisition Specialist Erkko Vanhakartanolta (erkko.vanhakartano[at]op.fi), mikäli jokin jäi mietityttämään.

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Tätä ennen voit vaikkapa ottaa mukavan asennon nojatuolissasi ja ottaa kuunteluun OP Tech -podcastin, jossa jutellaan finanssialan teknologiasta meidän näkökulmastamme.

 

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä ja autamme sinua valmistautumaan rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.