(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer, MEMS
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haussa on Test Engineer tuotekehitysyksikömme MEMS-laboratorioon. Työskentelet osana MEMS Test Development-ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset. Tehtävän pääpaino on tuotekehitysprojektien MEMS-anturielementtien validointi- sekä karakterisointimittauksien toteuttaminen. Pääosa työstäsi on automatisoitujen testilaitteiden käyttöä, erilaisten ympäristörasitusten suorittamista sekä näytevalmistusta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös tukea testaussuunnittelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI) sekä teknistä osaamista (mittaustekniikka / elektroniikka). Sinulla on jo hankittua käytännön kokemusta sähköisistä mittauksista ja työskentelystä laboratoriossa. Hallitset MS Office- työkalujen käytön (Excel) sekä omaksut nopeasti uudet työssä tarvittavat ohjelmistot ja laitteet.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt laboratorioympäristössä ja olet joustava ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten MEMS -anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä testaussuunnittelijoiden sekä anturisuunnittelijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MEMS Test Development Manager Harri Viljakainen 050 4066 741 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)murata.com. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 14.6. mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.