(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer, Automation
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tämän kevään tapahtumien perusteella voisi olettaa, että Suomen talous on romahtanut ja vessapaperi on korvannut nykyisen valuuttamme. Voin kuitenkin vakuuttaa, että talous pyörii edelleen ja me OP:lla jatkamme yhteiskunnan rakentamista ja kehittämistä, kuten olemme jo tehneet yli 110 vuotta. Tässä poikkeustilanteessa, jossa kaikki tuntuu olevan peruttu, pysymme rauhallisena ja varmistamme, että ainakin pankkipalvelut pysyvät toiminnassa.  Siksi me jatkamme myös rekrytointia ja nyt etsimmekin automaatiotestaajaa Helsinkiin!  

  

Me OP:lla olemme tylsiä ja puuduttavia töitä vastaan ja olemme kokeneet, että samaa toistavat työt voi hyvin hoitaa koneet. Tähän tarvitsemme automaatiota, jonka avulla me laadunvarmistuksen ammattilaiset voimme jatkaa innovointia ja oman ammattitaidon hiomista. Sen takia viemme automaatiotestaamista vahvasti eteenpäin ja kehitämme jatkuvasti uusia toimintatapoja sen toteuttamiseksi. Etsimme nyt jäsentä ammattitaitoiseen automaatiotestaajien chapteriin, joiden vastuulla on automaatiotestaaminen sekä menetelmien kehittäminen. Kollegoiksesi saat kymmeniä alan ammattilaisia, sillä tässä roolissa pääset oleman tekemisissä monien eri tiimien kanssa päivittäisessä arjessasi. Automaatiotestaajat vievät heimoissa automaatiotestauksen ilosanomaa eteenpäin ja luovat oraakkelimaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Työ on vaihtelevaa ja haastavaa, sillä kehitystehtävät kompleksisessa ja haastavassa ympäristössä tuovat arkeen mielekkään mausteensa. Tässä roolissa saat tehdä töitä sekä itsenäisesti että tiimin/tiimien kanssa. Isoissa haasteissa voit käyttää tarvittaessa apunasi automaatiotestaajien chapteria.   

   

Päiväsi koostuvat siis   

- Automaatiotestausratkaisujen toteuttamisesta ja näiden kyvykkyyksien edesauttamisesta  

- Vahvasta yhteistyöstä sisäisten sidosryhmien kanssa heimoissa ja tiimeissä  

- Yhteisten toimintamallien kehityksestä ja aktiivisesta tiimityöskentelystä  

   

Odotamme sinulta   

Toivomme taustastasi löytyvän vahvaa kokemusta ja asiantuntijuutta testauksen prosesseihin ja testiautomaatioon liittyen.  Tunnet lisäksi seuraavia käytössämme olevia teknologioita jo entuudestaan: RobotFramework, Jenkins, Python/Java ja GIT. Arvostamme paljon teknistä taustaasi, mutta tässä tehtävässä menestyy kuitenkin parhaiten henkilö, joka luontaisesti jakaa omaa tietoa ja taitoa muille, omaa tarmoa haasteiden taklaamiseen ja tahtoa kehittää toimintaa aktiivisesti, mutta tekee työtä kuitenkin pilke silmäkulmassa. Me OP:lla inspiroidumme Ketterästä tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä, joten toivomme, että olet muiden kanssa työskentelystä innostuva ja aktiivisesti mukana oleva kollega.  

   

Etsimme hakemuksestasi    

- Useamman vuoden kokemusta automaatiotestauksesta ja –teknologioista 

- Aiempaa kokemusta toimintatapojen kehitystehtävistä  

- Halua toimia asiantuntijana moniosaavassa yhteisössä 

- Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa   

   

Mitä me tarjoamme sinulle?    

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa! Työskentely tapahtuu Helsingin pääkonttorilla Vallilassa, jossa meillä on tarjota sinulle modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vallilasta meiltä löytyy jopa 6 erilaista työpaikkaruokalaa, joista saat valita sinulle sopivimman lounaspaikan. Koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme.   

   

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suosituimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Olemme Suomessa isoin talo, joka on ottanut käyttöön heimomallin samalla, kun luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavara. Arvostamme intohimoa tuottaa ratkaisuja, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.  Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Käy kurkkaamassa meidän Tech Podcastin kautta, miten siistejä juttuja tällä hetkellä meillä kehitetään! 

   

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.    

   

Näin haet meille töihin   

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 31.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse/puhelimitse Chapter Lead Sami Latvala (sami.latvala@op.fi/0407003695). Jos haluat lisätietoja OP:sta työnantajana, käänny Competence Lead Juha Hännisen puoleen (juha.hanninen@op.fi/0443220198). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.    

   

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.