(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer, Automation
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama ja finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Kun rakennamme jotain, jota ei vielä ole, tarvitsemme joukkoomme parhaita asiantuntijoita näyttämään rohkeasti suuntaa. Miltä kuulostaa – oletko valmis hyppäämään mukaan? Etsimme nyt Testiautomaation ammattilaista Helsinkiin vahvistamaan Kehittäminen & Teknologiat -toiminnon Rahoituksen Järjestäminen heimoa

 

TEST ENGINEER, AUTOMATION

Testiautomaation ammattilaisena tuet kuutta OP Kundi-sovelluksen parissa toimivaa tiimiä automaation jatkuvassa laajentamisessa ja kehittämisessä. Kullakin tiimillä on vastuullaan sekä uuden toiminnallisuuden konseptointi ja määrittely että toteutus ja laadun varmistus. Sovelluskokonaisuus on alusta pankin yritysasiakkaiden luottopäätösprosessille, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät liiketoimintaprosessit.

OP- Kundi tukee monin tavoin Osuuspankkien asiakkuustyöskentelyä yritysasiakkaiden kanssa ja tarjoaa myös tuen yritysasiakkaiden päätöksentekoprosessille. Siten Kundi on tärkeä yritysasiakkaiden asiakkuudenhallinta- ja luottopäätösjärjestelmä ja tavoitteenamme on ylläpitää asiakaspalvelun korkea laatu, mikä puolestaan korostaa työsi merkitystä.  

Tehtävänäsi on sparrata ja laajentaa testiautomaation käyttöä tiimeissä. Testiautomaation kattavaa hyödyntämistä tukemaan tarvitsemme sinun asiantuntijapanoksesi. Saat jakaa tietoasi tiimeille, tuomalla mukanasi näkemyksesi ja kokemuksesi testiautomaation työkaluista, teknologioista ja mind set:istä.

 

Sinulta toivomme ensisijaisesti:

 

 • Vahvaa kokemusta automaatio-scriptien koodaamisesta (esim. Python tai Java)
 • Kykyä luoda uusia, kattavia testikokonaisuuksia itsenäisesti esim. Robot Frameworkilla
 • Kokemusta SQL-tietokannoista: osaat luoda uusia SQL-kyselyjä ja liittää niitä osaksi testiautomaatiota
 • Vahvaa DevOps-kokemusta, kyky rakentaa CI/CD-putkia (Jenkins)
 • Vahvaa kokemusta tuotantoon vienneistä ja niiden tukemisesta automaatiolla
 • Jiran ja Confluencen olevan jo vanhoja tuttuja sinulle
 • Hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja – niin suomeksi kuin englanniksi- yhteistyö sidosryhmien kanssa on tiivistä

 

Katsomme eduksi:

 

 • Kykyä tunnistaa riippuvuussuhteita sekä mahdollisia riskejä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kehitystä
 • Kykyä työskennellä niin itseohjautuvasti kuin tiimin kanssa yhdessä - kokemus ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista plussaa
 • Kykyä priorisoida työtehtävät ja ajankäyttö
 • Positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen

 

 

Miksi OP – Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tule kanssamme luomaan toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden ammattilaisten kanssa! Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.

Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Kurkkaa lisää arjestamme ja laitahan samalla uudenkarhea OP Tech - Podcastimme kuunteluun!

 

Näin haet meille töihin:

 

Jos olet testiautomaation puolestapuhuja ja kokenut ammattilainen, niin ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 26.02.2020. Lisätietoja antaa sähköpostitse Leena Likitalo, Competence Lead (etunimi.sukunimi@op.fi). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.