Test Engagement Manager
Sogeti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme joukkoomme kokenutta Test Engagement Manageria johtamaan Sogetin palveluja asiakasprojekteissamme kattaen kaikki laadunvarmistuksen sekä testauksen osa-alueet. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi suuret teollisuusalan yritykset sekä muiden toimialojen johtavat yritykset. Asiakassuhteiden ja palvelujaksojen kestot ovat pitkiä, joten odotettavissa on pitkäkestoisia projekteja konsultin roolissa.

Tehtävästäsi

Test Engagement Managerina johdat laajaa palvelutiimiä, joka toimii sekä paikallisesti lähellä asiakasta (onshore) heidän tiloissaan sekä etänä (nearshore/offshore). Palvelutiimin koko vaihtelee tyypillisesti välillä 10-60 henkilöä. Raportoit asiakkaan hankejohtajalle sekä hankkeen johtoryhmälle. Muita tärkeitä monitoimittajaympäristön sidosryhmiä ovat järjestelmätoimittajien projektipäälliköt ja testauspäälliköt.

Test Engagement Managerina vastaat useiden samanaikaisten testausprojektien läpivienneistä. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat laadunvarmistuksen strategian ja testaussuunnitelmien laadinta, hinnoittelu, resurssointi, tehtävien valvonta ja laatustatuksen näkyväksi tekeminen asiakkaan johdolle sekä raportointi eri sidosryhmille. Tehtävässäsi sinua tukevat eri osalueet, kuten testiautomaatio, suorituskykytestaus, UAT, SIT sekä testauspäälliköt. Test Engagement Manager johtaa kansainvälisiä hankkeita, jonka myötä tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Jos tehtäväkuvaus herätti kiinnostuksesi, tarkista vielä, että seuraavat kohdat ovat hallussa:

  • Vankka kokemus testauspäällikön ja/tai projektipäällikön tehtävistä
  • Erityisosaamista jonkin toimialan liiketoiminnasta tai prosesseista. Lisäksi ERP asiantuntemus esim. SAP/INFOR auttaa työssäsi
  • Vahva osaaminen testauksen hallinnan työkaluista (Esim. HP ALM)
  • Kyky tulkita saatua dataa ja luoda havainnollisia raportteja käyttäen työkaluja kuten Powerpoint

Hakemamme henkilö on työssään määrätietoinen sekä kiinnostunut kokonaisuudesta ja siihen vaikuttamisesta sekä olemaan johdonmukainen ja luotettava kaikille osapuolille.

 
TOMI UKKONEN
Senior Consultant
"Päivien vaihtelevuus on testimanagerin työn suola"
 
YRJÖ YLIMÄKI
Test Manager
"Laadunvalvonta on filosofinen aihe"
 
MATTI KOSKIMIES
Consultant
"Sogetilla ammatissa kehittymiseen kannustetaan ja sitä tuetaan"
 
ANNA-MARI PROSCH
Manager, Sales
"Sogetin ollessa laadunvarmistusalan ehdoton ykkönen Suomessa, on palveluitamme mielekästä myydä"
 

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöidemme hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa. Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttanut pitkälti verkkoon ja kokoonnumme mm. virtuaalisten peli-iltojen merkeissä. Toivottavasti pääsemme pian tapaamaan toisiamme uudenkarheissa toimistotiloissamme Ruoholahdessa!

Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen sekä kiinnostustasi ja osaamistasi yhteen vetävän saatekirjeen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tiina Tuomi | Yhteyshenkilö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot