(Poistunut julkaisusta)

Test Engagement Manager
Sogeti Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme joukkoomme kokenutta Test Engagement Manageria johtamaan Sogetin palveluja asiakasprojekteissamme kattaen kaikki laadunvarmistuksen sekä testauksen osa-alueet. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi suuret teollisuusalan yritykset sekä muiden toimialojen johtavat yritykset. Asiakassuhteiden ja palvelujaksojen kestot ovat pitkiä, joten odotettavissa on pitkäkestoisia projekteja konsultin roolissa.

Tehtävästäsi

Test Engagement Managerina johdat laajaa palvelutiimiä, joka toimii sekä paikallisesti lähellä asiakasta (onshore) heidän tiloissaan sekä etänä (nearshore/offshore). Palvelutiimin koko vaihtelee tyypillisesti välillä 10-60 henkilöä. Raportoit asiakkaan hankejohtajalle sekä hankkeen johtoryhmälle. Muita tärkeitä monitoimittajaympäristön sidosryhmiä ovat järjestelmätoimittajien projektipäälliköt ja testauspäälliköt.

Test Engagement Managerina vastaat useiden samanaikaisten testausprojektien läpivienneistä. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat laadunvarmistuksen strategian ja testaussuunnitelmien laadinta, hinnoittelu, resurssointi, tehtävien valvonta ja laatustatuksen näkyväksi tekeminen asiakkaan johdolle sekä raportointi eri sidosryhmille. Tehtävässäsi sinua tukevat eri osalueet, kuten testiautomaatio, suorituskykytestaus, UAT, SIT sekä testauspäälliköt. Test Engagement Manager johtaa kansainvälisiä hankkeita, jonka myötä tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Jos tehtäväkuvaus herätti kiinnostuksesi, tarkista vielä, että seuraavat kohdat ovat hallussa:

  • Vankka kokemus testauspäällikön ja/tai projektipäällikön tehtävistä
  • Erityisosaamista jonkin toimialan liiketoiminnasta tai prosesseista. Lisäksi ERP asiantuntemus esim. SAP/INFOR auttaa työssäsi
  • Vahva osaaminen testauksen hallinnan työkaluista (Esim. HP ALM)
  • Kyky tulkita saatua dataa ja luoda havainnollisia raportteja käyttäen työkaluja kuten Powerpoint

Hakemamme henkilö on työssään määrätietoinen sekä kiinnostunut kokonaisuudesta ja siihen vaikuttamisesta sekä olemaan johdonmukainen ja luotettava kaikille osapuolille.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttunut pitkälti virtuaaliseksi ja kokoonnumme mm. virtuaalipeli-iltojen merkeissä. Toivomme, että pääsemme pian tapaamaan toisiamme uuden karheilla toimistotiloillamme Helsingin keskustan tuntumassa!

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.