(Poistunut julkaisusta)

Test Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Etsimme testaussuunnittelijaa tuotannon testilaitteiden kehitykseen ja ylläpitoon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset. Keskeinen tehtäväsi on puhdastilaympäristössä laiteinvestointiprojekteihin osallistuminen joiden tavoitteena on suurempi tuotantokapasiteetti uuden sukupolven anturielementeille. Projekteissa pääset osallistumaan laitteiston hankintaan, pystyttämiseen, ylösajoon sekä laadun varmistamiseen aina tuotantovalmiuteen saakka. Tehtäviisi kuuluu myös tuotannon päivittäistä tukea testilaitteistojen osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä mittaustekniikan että elektroniikan tuntemusta teoriassa ja käytännössä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoututkinto (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan. Ymmärrät laajasti fysikaalisia ilmiöitä ja hallitset tilastollisia menetelmiä. MEMS- tai puolijohdeteknologian sekä ohjelmoinnin osaamisesta on etua.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt tuotanto- ja laboratorioympäristössä ja olet joustava sekä halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja osallistumaan anturielementtien sähköisiin mittauksiin tuotantoympäristössä. Toimit läheisessä yhteistyössä anturisuunnittelijoiden ja MEMS-prosesseista vastaavien kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Viljakainen 050-4066741. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 26.11.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 1000 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com