(Poistunut julkaisusta)

Test Design Engineer, MEMS
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsimme MEMS Test Development -tiimimme vahvistukseksi osaajaa Test Design Engineer ‑tehtävään piiantureiden tuotannon ja tuotekehityksen testilaitteiden sekä testimenetelmien kehitykseen ja ylläpitoon.

Tervetuloa osaksi tiimiämme, jonka vastuulla ovat tutkimus‑, tuotekehitys‑ sekä tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset. Tiimissämme työskentelee reilu kymmenen työntekijää Test Design Engineer ‑tehtävässä. Tiimimme muodostuu niin uransa alkuvaiheessa olevista kuin pitkän uran tehneistäkin asiantuntijoista. Toimit tiimikavereidesi lisäksi tiiviissä yhteistyössä muun muassa anturisuunnittelijoiden ja MEMS-prosesseista vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Tiimissämme vallitsee auttamisen kulttuuri ja haluamme tukea sinua menestyäksesi uudessa tehtävässä.

Keskeinen tehtäväsi on laboratorio- ja tuotantoympäristössä käytössä olevien anturielementtien testaus-/mittausmenetelmien ja laitteistojen kehittäminen sekä laadun varmistaminen. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen esimerkiksi mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan. Ohjelmointikielen tuntemus ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa tukevat menestymistäsi tässä tehtävässä. Lisäksi sulautettujen järjestelmien tuntemus ja tilastollisten menetelmien hallinta mahdollistavat laajemman työnkuvan.

Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva osaaja tai jo enemmänkin työkokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeintä on motivaatiosi uuden oppimiseen ja itsesi haastamiseen. Olet toimelias, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä ja viihdyt sekä tuotanto‑ että laboratorioympäristössä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella. Perehdytämme sinut tehtävään muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, jolloin pääset tutustumaan yrityksemme toimintaan sekä organisaatiomme henkilöstöön laajemmin ja nimeämme sinulle myös henkilökohtaisen perehdyttäjän.

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita, huipputeknologiaan perustuvia antureita, jotka parantavat elämänlaatua ja mahdollistavat turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Tuotantomme ja tuotekehityksemme sijaitsevat samassa toimipisteessä Vantaalla, mikä mahdollistaa sujuvan yhteistyön eri alojen ammattilaisten kesken. Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja tulet osallistumaan anturielementtien sähköisiin mittauksiin tuotanto- ja puhdastilaympäristössä.

Kyseessä on äitiyslomansijaisuus, jolloin tehtävä on määräaikainen arviolta vuoden 2020 loppuun saakka. Tavoitteenamme on mahdollistaa työsuhteesi jatkuminen joko samassa tiimissä tai jossakin toisessa tehtävässä organisaatiossamme.

Toivottavasti mielenkiintosi heräsi ja haluat kuulla lisää. Harri Viljakainen kertoo mielellään tarkemmin tehtävästä ja Muratalla työskentelystä. Tavoitat Harrin 30.–31.12.19 klo 9–16 ja 7.–10.1.20 klo 9–16 puhelimitse 050 406 6741 ja sähköpostitse harri.viljakainen@murata.com.

Voit jättää hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 12.1.2020 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa soveltuvien hakijoiden kanssa pikimmiten ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.