(Poistunut julkaisusta)

Test Design Engineer, MEMS
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haussa on Test Design Engineer piiantureiden tuotannon ja tuotekehityksen testilaitteiden sekä testimenetelmien kehitykseen ja ylläpitoon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset.

Keskeinen tehtäväsi on laboratorio- ja tuotantoympäristössä käytössä olevien anturielementtien testaus-/mittausmenetelmien ja laitteistojen kehittäminen ja laadun varmistaminen. Vastaat mahdollisesti myös testauslaitteistojen LabView-ohjelmiston kehityksestä ja testauksesta omalla vastuualueellasi.

Odotamme sinulta sekä mittaustekniikan että elektroniikan osaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan. Ymmärrät laajasti fysikaalisia ilmiöitä ja hallitset myös tilastollisia menetelmiä. MEMS- tai puolijohdeteknologian sekä ohjelmoinnin osaaminen on tehtävässä etu.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt tuotanto- ja laboratorioympäristössä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja tulet osallistumaan anturielementtien sähköisiin mittauksiin tuotanto- ja puhdastilaympäristössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. anturisuunnittelijoiden ja MEMS-prosesseista vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Viljakainen 050-4066741 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@murata.com. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 14.6. mennessä.