Test Design Engineer, MEMS
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haussa on Test Design Engineer piiantureiden tuotannon ja tuotekehityksen testilaitteiden sekä testimenetelmien kehitykseen ja ylläpitoon. Työskentelet osana MEMS Test Development- ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset.

Keskeinen tehtäväsi on laboratorio- ja tuotantoympäristössä käytössä olevien anturielementtien testaus-/mittausmenetelmien ja laitteistojen kehittäminen ja laadun varmistaminen. Vastaat mahdollisesti myös testauslaitteistojen LabView-ohjelmiston kehityksestä ja testauksesta omalla vastuualueellasi.

Odotamme sinulta sekä mittaustekniikan että elektroniikan osaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään mittaustekniikkaan, fysiikkaan tai elektroniikkaan. Ymmärrät laajasti fysikaalisia ilmiöitä ja hallitset myös tilastollisia menetelmiä. MEMS- tai puolijohdeteknologian sekä ohjelmoinnin osaaminen on tehtävässä etu.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt tuotanto- ja laboratorioympäristössä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja tulet osallistumaan anturielementtien sähköisiin mittauksiin tuotanto- ja puhdastilaympäristössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. anturisuunnittelijoiden ja MEMS-prosesseista vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Viljakainen 050-4066741 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@murata.com. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 14.6. mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268404
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Harri Viljakainen (harri.viljakainen (a) murata.com)
  • Sijainti: Vantaa