Test Automation Engineer
Sogeti Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Etsimme Test Automation Engineeria, joka on kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja -testauksesta.

Test Automation Engineerin roolissa pääset kasvattamaan osaamistasi vaihtelevien projektien ja haasteiden äärellä. Toimit todennäköisesti osana ketterää tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muiden sidosryhmien, kuten offshore –tiimin kanssa. Työssäsi osallistut vahvasti testien ja testiautomaation suunnitteluun, implementoit ja ylläpidät yksikkö-, integraatio- ja systeemitason automatisoituja testejä sekä tutkit ja raportoit virheitä. Tarvittaessa tuet asiakkaan ohjelmistokehitystiimiä muissa ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, että:

  • kykenet pystyttämään testiautomaatiota sekä hyödyntämään automaatiota testauksen suunnittelussa ja toteuttamisessa (esim. Robot Framework, Jenkins)
  • olet ehtinyt kerryttää koodauskokemusta ehkä Javan, Pythonin tai C++ parista
  • sinulla on kokemusta laajojen järjestelmien end-to-end testauksesta ja suunnittelet sekä ajat mielelläsi myös manuaalitestejä
  • työskentelet itseohjautuvasti, mutta yhteistyösi on sujuvaa myös tiimissä
  • sinulla on mahdollisesti kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista, DevOps-toimintamallista sekä Jirasta ja Confluencesta

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöidemme hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa ja tilaisuuksissamme voit tavata kollegoitasi myös vapaammissa merkeissä. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttanut pitkälti verkkoon, mutta toivottavasti pääsemme taas pian tapaamaan toisiamme mm. uudenkarheassa Ruoholahden toimistossamme!

Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen sekä kiinnostustasi ja osaamistasi yhteen vetävän saatekirjeen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tietoa yrityksestä

Sogeti on itsenäinen laadunvarmistuskumppani, joka toimittaa korkealuokkaisia IT-palveluja Suomen markkinoille. Tarjontamme keskittyy ohjelmistojen testaukseen, laadunvarmistukseen, kyberturvallisuuteen sekä automaatio-, AI- ja analytiikkapalveluihin.

Sogeti-konsernin pääkonttori sijaitsee Pariisissa Ranskassa. Konsernilla on palveluksessaan yhteensä noin 25 000 konsulttia 15 maassa: Belgia, Espanja, Hollanti, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Luxemburg, Norja, Ranska, Saksa, Suomi, Sveitsi, Ruotsi, Tanska ja Yhdysvallat. Sogeti on osa globaalia Capgemini-konsernia, joka toimii lähes 50 eri maassa, työllistäen yli 270 000 työntekijää. Suomessa olemme osa Capgemini Finlandia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot