Test Automation Engineer
Sogeti Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Etsimme Test Automation Engineeria, joka on kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja -testauksesta!

Test Automation Engineerin rooli on hyvä mahdollisuus päästä kasvattamaan omaa osaamista vaihtelevien projektien ja haasteiden äärellä. Toimit todennäköisesti osana ketterää tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muiden sidosryhmien, kuten offshore –tiimin kanssa. Työskentelet itseohjautuvasti, mutta yhteistyö on sujuvaa myös tiimissä.

Haemme intohimoista ongelmanratkaisijaa, joka ymmärtää, että laatu on kokonaisvaltainen kokemus – liittyy se sitten teknologiaan tai prosesseihin. Kyky tunnistaa riippuvuussuhteita ja riskejä jo varhaisessa vaiheessa on tehtävässä arvokas taito. Toivomme, että kykenet pystyttämään testiautomaatiota sekä hyödyntämään olemassa olevia ratkaisuja (esim. Robot Framework, Jenkins). Koodauskokemusta olet ehtinyt kerryttämään ehkä Javan, Pythonin tai C++ parista. Aikaisempi kokemus ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista ja DevOpsin parista on sinulle etu, samoin kuin kokemus Jiran ja Confluencen osalta.

Test Automation Engineerinä osallistut vahvasti testien ja testiautomaation suunnitteluun, implementoit ja ylläpidät integraatio- ja systeemitason automatisoituja testejä sekä tutkit ja raportoit virheitä. Sinulla on mahdollisesti myös kokemusta laajojen järjestelmien end-to-end testauksesta. Tarvittaessa tuet myös asiakkaan SW engineer -tiimiä muissa ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
 • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
 • Testauksen sertifiointiohjelmat
 • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
 • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöidemme hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa. Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttanut pitkälti verkkoon ja kokoonnumme mm. virtuaalisten peli-iltojen merkeissä. Toivottavasti pääsemme pian tapaamaan toisiamme uudenkarheissa toimistotiloissamme Ruoholahdessa!

Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen sekä kiinnostustasi ja osaamistasi yhteen vetävän saatekirjeen. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447092
 • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa