(Poistunut julkaisusta)

Test Automation Engineer
Sogeti Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme Test Automation Engineeria, joka on kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja -testauksesta!

Test Automation Engineerin rooli on hyvä mahdollisuus päästä kasvattamaan omaa osaamista vaihtelevien projektien ja haasteiden äärellä. Toimit todennäköisesti osana ketterää tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muiden sidosryhmien, kuten offshore –tiimin kanssa. Työskentelet itseohjautuvasti, mutta yhteistyö on sujuvaa myös tiimissä.

Haemme intohimoista ongelmanratkaisijaa, joka ymmärtää, että laatu on kokonaisvaltainen kokemus – liittyy se sitten teknologiaan tai prosesseihin. Kyky tunnistaa riippuvuussuhteita ja riskejä jo varhaisessa vaiheessa on tehtävässä arvokas taito. Toivomme, että kykenet pystyttämään testiautomaatiota sekä hyödyntämään olemassa olevia ratkaisuja (esim. Robot Framework, Jenkins). Koodauskokemusta olet ehtinyt kerryttämään ehkä Javan, Pythonin tai C++ parista. Aikaisempi kokemus ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista ja DevOpsin parista on sinulle etu, samoin kuin kokemus Jiran ja Confluencen osalta.

Test Automation Engineerinä osallistut vahvasti testien ja testiautomaation suunnitteluun, implementoit ja ylläpidät yksikkö-, integraatio- ja systeemitason automatisoituja testejä sekä tutkit ja raportoit virheitä. Sinulla on kokemusta laajojen järjestelmien end-to-end testauksesta ja suunnittelet sekä ajat mielelläsi myös manuaalitestejä. Tarvittaessa tuet myös asiakkaan SW engineer -tiimiä muissa ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttunut pitkälti virtuaaliseksi ja kokoonnumme mm. virtuaalipeli-iltojen merkeissä. Toivomme, että pääsemme pian tapaamaan toisiamme uuden karheilla toimistotiloillamme Helsingin keskustan tuntumassa!

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.