(Poistunut julkaisusta)

Test Automation Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

TEST AUTOMATION ENGINEER

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko olla mukana rakentamassa sellaisia palveluita, joilla on keskeinen merkitys suomalaisen yrityselämän näkökulmasta? Suomen suurimmassa finanssitalossa tämä on todella mahdollista!

Me OP:lla edistämme digitalisaatiota pankkialan kärjessä, jotta voimme tulevaisuudessakin tarjota yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme laadukkainta mahdollista pankkipalvelua. Tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi - etsimme nyt uutta Test Automation Engineeria heimorajat ylittävään rooliin pääkonttorillemme Vallilaan Helsinkiin.

 

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN TEST AUTOMATION ENGINEERINA OP:LLA?

Tätä tehtävää voisi ajatella OP:n sisäisenä ”testiautomaatioevangelistan” roolina; tehtäväsi on ensisijaisesti tukea ja sparrata eri järjestelmien ja tuotteiden parissa toimivia tiimejämme testiautomaation saloista yli heimorajojen. Tarvittaessa olet mukana toteuttamassa vaativankin tason end-to-end -testejä, ja pääset myös jakamaan testaamisessa hyödynnettävään koodiin liittyvää osaamistasi. Lähitiimisi vaihtuvat tarpeen mukaan siten, että välillä saatat toimia useassakin tiimissä samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tukemaan OP:n toimintaa varsin erilaisista näkökulmista ja haastaa itseäsi monenlaisten testiautomaatioon liittyvien ratkaisujen parissa. Ainutlaatuista tehtävässä on myös se, että meillä pääset edistämään testiautomaatiota harvinaisen suuressa skaalassa.

Test Automation Engineerin tehtävä liittyy vahvasti OP Ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaamme, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tässä roolissa korostuu erityisesti aikaisemman automaatiotestaus- ja koodausosamisesi jakaminen, joten tehtävä sopii erinomaisesti esim. sinulle, joka olet ehtinyt jo kartuttaa osaamistasi näillä osa-alueilla ja etsit nyt aikaista coachaavampaa, monipuolisempaa ja vastuullisempaa roolia. Kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitojen merkitys on huomattava tässä tehtävässä. Test Automation Engineerina onnistuminen on tiimisuoritus!

Automaatiossa käytetään meillä ensisijaisesti Robot Frameworkia. Jira ja Confluence kuuluvat myös päivittäiseen työkalupakkiimme. Vahva koodausosaaminen (meillä ovat käytössä mm. Java, Python ja C#) sekä SQL-osaaminen tulevat myös tarpeeseen. Aikaisempi kokemus laajojen sovelluskokonaisuuksien testaamisen suunnittelusta ja testauksesta sekä tuotantoon vienneistä ja niiden tukemisesta tarjoaa sinulle hyvän pohjan tähän tehtävään. Arvostamme suuresti myös kokemusta ketterässä toimintaympäristössä työskentelemisestä, DevOps-kokemusta sekä kykyä rakentaa CI-/CD-putkia Jenkinsiä hyödyntäen.

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 • Vankkaa aikaisempaa työkokemusta testaustehtävistä ja automaatioskriptien koodaamisesta
 • Ainakin yhden ohjelmointikielen vahvaa osaamista
 • Kyvykkyyttä auttaa tiimejä identifioimaan automatisoitavia alueita ja toimintoja
 • Erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on meillä tiivistä
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 

KATSOMME EDUKSI:

 • Seuraavien teknologioiden hallitseminen: Robot Framework, Java, Python, C#, SQL
 • Seuraavien työkalujen hallitseminen: Jira, Confluence, Jenkins
 • Kokemus ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista ja DevOps:ta
 • Sujuvan suomen kielen taidon

 

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 • Vakaa työskentely-ympäristö ja erinomainen work-life balance
 • Kulttuuri, jossa OP:n arvot - vastuullisuus, ihmiskeskeisyys ja yhdessä tekeminen - resonoivat jokapäiväisen tekemisen kanssa
 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • Mahdollisuus tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä
 • Huippuosaava tiimi, joka vauhdittaa myös omaa kehittymistäsi
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

Voisiko tämä tehtävä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 1.4.2020 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse Competence Lead Leena Likitalolta (leena.likitalo@op.fi).

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.