(Poistunut julkaisusta)

Test Automation Engineer
Sogeti Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme Test Automation Engineeria, joka on kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja -testauksesta!

Test Automation engineerin rooli on hyvä mahdollisuus ohjelmointikokemuksen omaavalle syventyä testauksen kiehtovaan maailmaan. Konsulttina pääset kasvattamaan omaa osaamistasi vaihtelevien projektien ja haasteiden äärellä.

Haemme intohimoista ongelmanratkaisijaa, joka ymmärtää, että laatu on kokonaisvaltainen kokemus – liittyy se sitten teknologiaan tai prosesseihin. Tekninen osaaminen ja keskeisimpien työkalujen hallitseminen on kuitenkin tärkeintä. Hakemaltamme osaajalta tulisi löytyä C++ -osaamista, sekä ymmärrystä testiautomaatio ja Agile-metodeista.

Test Automation Engineerinä osallistut vahvasti testien ja testiautomaation suunnitteluun, implementoit ja ylläpidät yksikkö-, integraatio- ja systeemitason automatisoituja testejä sekä tutkit ja raportoit virheitä. Tarvittaessa tuet myös asiakkaan SW engineer -tiimiä muissa ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin.

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.