(Poistunut julkaisusta)

Test Automation Engineer, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Espoo
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Oletko valmis aloittamaan urasi ohjelmistotestaamisen ammattilaisena? Haluaisitko päästä syventämään osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Test Automation Engineer.

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Etteplanille useita testiautomaatiokehittäjiä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään tehtävään Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valituille henkilöille tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava ohjelmistotestaamisen ja testiautomaation koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta.

Test Automation Engineerin tehtävässä työhösi kuuluu testitapausten suunnittelua ja suorittamista eri lajien parissa sekä testiautomaation kehittämistä Robot Frameworkilla. Lisäksi rooliin kuuluu laitelähtöistä manuaalitestausta sekä manuaalisten testitapausten muuttamista testiautomaation piiriin. Työskentelet asiakasprojekteissa osana ketterää tiimiä, johon kuuluu muita testaajia ja ohjelmistokehittäjiä. Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita vielä, sillä saat perehdytyksen lisäksi intensiivisen koulutuksen juuri näihin asioihin liittyen. Koulutuksessa perehdytään muun muassa Python-ohjelmointiin, Robot Frameworkiin, testaamisen suunnitteluun sekä erilaisiin testilajeihin, kuten tietoturvatestaamiseen.

Testiautomaatiokehittäjänä työskentelet lukuisien eri sidosryhmien kanssa ja pääset näkemään laajemman määrän erilaisia tehtävälajeja ja toimintoja kuin tavallisena ohjelmistokehittäjänä. Työntekijänä toivommekin sinun olevan utelias ja kehitysorientoitunut. Arvostamme asiakasymmärrystä sekä halua ongelmanratkaisuun. Tehtävä alkaa lokakuun puolivälissä osa-aikaisesti palkallisella koulutuksella (2-3 päivää viikossa) ja kokopäiväinen työ alkaa marraskuun lopussa.

Pääasialliset tehtävät 
 • Testitapausten suunnittelu ja eri testauslajien suorittaminen
 • Laitelähtöinen manuaalitestaus
 • Manuaalisten testitapausten muuttaminen testiautomatisoiduiksi
 • Testiautomaation suunnittelu ja kehittäminen

Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi tietojenkäsittelytiede)
 • Ohjelmoinnin perusteiden hallintaa, esimerkiksi Python ja SQL
 • Hyvää suomen ja sujuvaa englannin kielitaitoa
 • Intoa ja motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi

Tarjoamme sinulle 
 • Tekniseen osaamiseen keskittyvän koulutuksen työsuhteesi alkuun
 • Hyvän perehdytyksen tehtäviin ja yritykseen
 • Mahdollisuuden kehittyä teknisen ohjelmistotestaamisen ammattilaiseksi
 • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen 

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on lokakuun puolivälissä osa-aikaisesti palkallisella koulutuksella (2-3 päivää viikossa) ja kokopäiväinen työ alkaa marraskuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.