Test Automation Academy™ trainee-ohjelma
Sogeti Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Oletko vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva tietoteknisen alan opiskelija? Onko sinulla perustiedot ohjelmoinnista ja tiedät ehkä myös mitä nettisivut ovat syöneet? Oletko kiinnostunut ohjelmistotestauksesta ja haluat kehittyä testiautomaation ammattilaiseksi? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, hae marraskuussa 2021 alkavaan Test Automation Academy™ trainee-ohjelmaamme!

Tarjoamme sinulle kattavan kahden kuukauden koulutusohjelman, jonka aikana pääset testiautomaatiogurujemme oppiin ja kurssijakson jälkeen oikeisiin toimeksiantoihin asiakkaillemme. Trainee-ohjelmamme on palkallinen ja intensiivisen koulutusjakson jälkeen olet yksi konsulteistamme.

Taidot ja vaatimukset:

 • Tietoteknisesti orientoitunut
 • Vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa (>80 % opinnoista suoritettu)
 • Perustiedot ohjelmoinnista
 • Olet kiinnostunut ohjelmistotestauksesta (mahdollisesta aiemmasta kokemuksesta plussaa)
 • Olet luonteeltasi utelias ja rakastat ongelmien ratkaisua
 • Asenteesi on avoin ja haluat jatkuvasti kehittyä
 • Suomen- ja englannin kielen taitosi on sujuva

Tarjoamme:

 • Vakituisen, palkallisen työsuhteen heti trainee-ohjelman ensimmäisestä päivästä alkaen
 • Mahdollisuuden tehdä diplomityö/pro gradu työn ohessa
 • Sogetin best-in-class testausmetodit ja –tekniikat
 • Alan huippukollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
 • Testauksen sertifiointiohjelmat
 • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot
 • Työpaikan yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä
 • Mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen ja kouluttautumiseen

Ohjelman jälkeen pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissamme automaatiotestauksen parissa. Asiakkainamme ovat useat Suomen TOP100 yritykset sekä lukuisia julkisen sektorin organisaatioita. Olemme osa yhtä maailman suurimpaa IT-alan yritystä, mutta toimimme pienen yrityksen tavoin. Hyödynnämmekin parhaat puolet molemmista ulottuvuuksista tarjoten globaalin verkostomme loputtomat mahdollisuudet yksilön kehittymiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Ketteryys, matala organisaatio ja nopea reagointi ovat toimintamme vahvuuksia, mikä näkyy myös jokapäiväisessä tekemisessämme.

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöiden hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa ja Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttanut pitkälti verkkoon ja kokoonnumme mm. virtuaalisten peli-iltojen merkeissä. Toivottavasti pääsemme pian tapaamaan toisiamme uudenkarheissa toimistotiloissamme Ruoholahdessa!

Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen sekä kiinnostustasi ja osaamistasi yhteen vetävän saatekirjeen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hae kuitenkin viimeistään 17.10.2021.

Mitä Sogeti tarjoaa opiskelijoille?

Mitä on testiautomaatio?

Miten Robot Framework liittyy tähän?

Tietoa yrityksestä

Sogeti on itsenäinen laadunvarmistuskumppani, joka toimittaa korkealuokkaisia IT-palveluja Suomen markkinoille. Tarjontamme keskittyy ohjelmistojen testaukseen, laadunvarmistukseen, kyberturvallisuuteen sekä automaatio-, AI- ja analytiikkapalveluihin.

Sogeti-konsernin pääkonttori sijaitsee Pariisissa Ranskassa. Konsernilla on palveluksessaan yhteensä noin 25 000 konsulttia 15 maassa: Belgia, Espanja, Hollanti, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Luxemburg, Norja, Ranska, Saksa, Suomi, Sveitsi, Ruotsi, Tanska ja Yhdysvallat. Sogeti on osa globaalia Capgemini-konsernia, joka toimii lähes 50 eri maassa, työllistäen yli 270 000 työntekijää. Suomessa olemme osa Capgemini Finlandia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot