(Poistunut julkaisusta)

Terveystuotteiden myyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Terveystuotteiden myyjä

Haluatko sinä aloittaa kesätyöt terveyttä edistävien tuotteiden myynnin parissa? HIRMU etsii nyt myyjiä Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme Suomen Terveysravinto Oy on johtava brändi terveystuotteissa ja tyytyväisiä asiakkaita löytyy jo yli 200 000 kotitaloudesta.  

Työtehtäviisi kuuluu valmiin asiakaskunnan kontaktointi ja myynti. Sinun tulee kartoittaa nykyisten asiakkaiden tarve ja löytää heille sopivimmat tuotteet. Tuotteet ovat mm. laadukkaita ravintolisiä, kuten omega-3 ja Suomen käytetyin kapselimuotoinen D-vitamiini.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä, sillä saat koulutuksen työhösi. Mikäli kuitenkin olet työskennellyt myynnin parissa, se auttaa sinua menestymään. Työssäsi ansaitset takuupalkan, sekä provisiot bonuksineen. Työntekijöillä keskipalkka on 16 euroa/tunti ja työaikasi on 9-16.


Jos siis sinä olet etsimämme HIRMUmyyjä, KÄY TÄYTTÄMÄSSÄ HAKEMUS TÄSSÄ OSOITTEESSA tai lähetä avoin hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@hirmu.fi. Nämä paikat täyttyvät pian! :)