(Poistunut julkaisusta)

Terveystuotteiden myyjä
Suomen Luontaistuote

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2018

Vuoden 2018 parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa!

 

Tarjoamme työn kotimaisten Suomen Luontaistuotteiden parissa.

Meillä parannat ihmisten hyvinvointia ja edistät heidän terveyttään, sekä tienaat itsellesi samalla rahaa. Tuotteemme ovat Suomessa valmistettu, sekä meille on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä on alalla poikkeuksellinen.

 

Mikäli olet iloinen, sosiaalinen ja tulet toimeen kaikkien kanssa, olet juuri oikea henkilö hommaan. Kesätyöntekijät koulutetaan heti työsuhteen alussa, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta. Työt alkavat joko kesä- tai heinäkuussa. Pistä siis hakemus tulemaan niin me hoidamme loput!

 

Emme vaadi hakijoilta aiempaa kokemusta, vaan opetamme jokaisen valitun työhön ja annamme onnistumisen avaimet sekä kaiken tarvittavan tuen. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä intoa oppia uutta.

Tarjoamme työstä takuupalkan. Projektin keskituntiansio on 10e/h

Meillä viihtyy töissä, sillä panostamme hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimistolla on hyvä ja rento tekemisen meininki.

 

 

Käy tutustumassa nettisivuillamme ja lähetä hakemus osoitteessa www.suomenluontaistuote.fi tai lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen helsinki@aaa-palvelut.fi

Voit myös soittaa Spinkki, 044 2727461 ja sopia haastatteluajan tai kysyä lisää!