(Poistunut julkaisusta)

Terveystarkastaja, Espoon seudun ympäristöterveys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Haemme aktiiviseen työyhteisöömme terveystarkastajaa elintarvikevalvonnan tehtäviin painottuvaan virkaan. Virka täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen, erikseen sovittuna ajankohtana.

Haettavan viran tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti elintarvikelain mukaiset valvontatehtävät elintarvikehuoneistoissa sekä tupakka- ja lääkelain mukainen valvonta. Lisäksi tehtäviin kuuluu soveltuvin osin muita elintarvikelain mukaisia valvonta- ja asiantuntijatehtäviä.

Työpaikan nimi: Espoon seudun ympäristöterveys
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: kelpoisuusvaatimuksena on terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n sekä elintarvikelain (23/2006) 35 §:n mukainen soveltuva tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: viran hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietoteknistä osaamista. Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Arvostamme aiempaa kokemusta elintarvikevalvonnan tehtävistä ja osaamista elintarvike- ja vesivälitteisten epidemioiden selvitystyössä. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja, halua oppia ja kehittyä työssä sekä intoa tarttua uusiin työtehtäviin.

Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueella on noin 330 000 asukasta ja yksikössä työskentelee 29 henkilöä. Valvonta-alueellamme on myös ruotsinkielisiä asiakkaita.