(Poistunut julkaisusta)

Terveyspalvelupäällikkö, Keski-Vantaalle ja Länsi-Vantaalle (kaksi virkaa)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, Terveyspalvelut

Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko innostava ja jämäkkä muutosjohtaja, jolla on tunneälyä? Oletko ennakkoluuloton out of the box-ajattelija, joka nauttii haasteista? Oletko strategian mukaan etenevä tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot?

Meillä Terveyspalvelujen tulosyksikössä on avoinna kaksi terveyspalvelupäällikön tehtävää: toinen Länsi-Vantaan alueelle ja toinen Keski-Vantaan alueelle. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan suuren, kasvavan kaupungin terveyspalvelujen tuottamiseen. Tehtävässä saat Vantaan arvojen mukaisesti olla rohkea ja yhteisöllinen. Pääset Vantaan strategian mukaisesti johtamaan uudistuen ja osallistuen. Pääset yhdessä henkilöstömme kanssa kehittämään laadukkaita palveluita asiakkaittemme parhaaksi.

Terveyspalvelupäällikkönä työskentelet oman tulosyksikkösi lähiesimiesten (ylilääkärit ja osastonhoitajat) esimiehenä. Työskentelet terveyspalvelujen tulosalueen johtoryhmässä yhtenä viiden muun palvelupäällikön sekä asiantuntijoiden kanssa. Esimiehesi on tulosalueen johtaja.

Keski-Vantaan terveyspalvelualueeseen kuuluvat Tikkurilan, Hakunilan ja Länsimäen terveysasemat sekä tartuntatauti- ja hygieniayksikkö. Henkilöstömäärä on noin 120 ja budjetti noin 13 milj eur. Länsi-Vantaan terveyspalvelualueeseen kuuluvat Myyrmäen ja Martinlaakson terveysasemat, opetusterveyskeskus, skopiayksikkö sekä terveysasemien keskitetty puhelinpalvelu. Henkilöstömäärä on noin sata ja budjetti noin 12 milj. eur.

Toukokuussa 2019 otimme ensimmäisenä PKS-seudun kuntana käyttöön uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin, joka tarjoaa valtavan potentiaalin digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja tiedolla johtamiseen.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä, oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista, rohkeista mahdollisuuksista kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja sekä hyvistä koulutusmahdollisuuksista.

Tämän rekrytoinnin alustava aikataulu: Rekrytointiprosessissa käytetään videohaastattelua ja osa hakijoista saa tähän kutsun viikolla 47, ennen haastatteluita paikan päällä. Varsinaiset haastattelut pidetään Vantaan Tikkurilassa seuraavasti: ryhmähaastattelu torstaina 28.11.2019 aamupäivällä ja yksilöhaastattelut keskiviikkona 4.12., torstaina 5.12. ja maanantaina 9.12.2019. Henkilöarvioinnit suoritetaan viikoilla 50 ja 51.

Kaikki hakemukset huomioidaan sekä Keski-Vantaan että Länsi-Vantaan terveyspalvelupäällikön tehtäviin. Mikäli olet kiinnostunut vain toisesta tehtävästä, voit mainita sen hakemuksessasi.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito sekä suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Terveyspalvelujen johtaja, Vuorela Piia
P. 043 826 8001
piia.vuorela@vantaa.fi
Tavoitettavissa pääsääntöisesti arkipäivisin virka-aikana. 

Hallintosihteeri, Salminen Anne
P. 050 303 4406
anne.salminen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.