(Poistunut julkaisusta)

TERVEYSPALVELUJEN JA SAIRAANHOIDON AVOPALVELUJEN KOORDINOIVA HOITOTYÖN ESIMIES
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden sotea Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään.

TERVEYSPALVELUJEN JA SAIRAANHOIDON AVOPALVELUJEN KOORDINOIVA HOITOTYÖN ESIMIES

Koordinoiva hoitotyön esimies johtaa ja kehittää terveyspalvelujen ja sairaanhoidon avopalvelujen hoitotyötä. Koordinoiva hoitotyön esimies toimii terveyspalvelujen ja sairaanhoidon avopalveluiden päällikön työparina.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla sekä alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559.

Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä tehtävästä sekä tavoitteellista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävää täytettäessä voidaan päättää enintään kuuden (6) kuukauden koeajasta. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteen aloitus 1.2. tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019 klo 16. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan tehtävän täytössä huomioon.

Lisätiedot:

kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen, p. 040 182 5797, pirjo.laitinen-parkkonen@kuudensote.fi

Terveyspalveluiden ja sairaanhoidon avopalveluiden päällikkö Susanna Pitkänen, p. 0403143601 susanna.pitkänen@keusote.fi, 2.1.2019 alkaen.