(Poistunut julkaisusta)

TERVEYSMESTARI, kesätyö
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

Etsimme Tampereelle useampaa terveysmestaria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

TERVEYSMESTARI, kesätyö

 

 Tehtävästä

Terveysmestarin työ on hyvin monipuolista, sillä hän on asiakkaan ensimmäinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta puhelin-/chat-asioinnissa. Terveysmestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin palvelun sisäisiä sidosryhmiä.

Tehtävään kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu puhelimitse ja/tai chatin kautta palveluprosessien mukaan. Tämä sisältää asiakkaiden terveysneuvonnan ja -ohjaamisen, hoidontarpeen arvioinnin ja tarvittaessa ensihoidon, hoito-ohjeistuksen, etähoidon ja ajanvarauksen sekä vakuutusturvan tarkistuksen ja vakuutuskäsittelyprosessin aloituksen/hoitamisen. Työnkuvaan kuuluu lisäksi tapauskohtaisesti myös ammatinharjoittajan etäkonsultointi hoito-ohjeiden ja etähoidon antamisen yhteydessä.  

 

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla terveydenhuoltoalan opinnot aloitettuna (lähi- tai sairaanhoitaja, lääkintävahtimestari tai lääkäri).

Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakkaan. Sinulla on loistavat tiimityöskentelytaidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi, hyvin englanniksi ja mielellään myös ruotsiksi. Katsomme eduksesi OP Vakuutuksen henkilövakuutusten ja mahdollisesti korvausprosessin tuntemisen ja Pohjola Sairaalassa käytössä olevan potilastietojärjestelmän osaamisen.

 

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta.

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimiesimies Emmi Katajamäkeen ja Noora Kiviahoon arkisin klo 8-16 puhelimitse 040 358 5521 tai sähköpostitse emmi.katajamaki@pohjola.fi, noora.kiviaho@pohjola.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

Tehtävän on tarkoitus alkaa toukokuun alussa ja päättyä 30.9.2020.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus.

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi