Terveysmestari, hoidontarpeen arviointi
Pohjola Sairaala Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.
 
Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme useita terveysmestareita (hoidontarpeen arviointi) eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Tampereelle. Tule vahvistamaan joukkojamme sinä ammattitaitoinen ja lämpimällä sydämellä varustettu sairaanhoitaja.

 

Terveysmestari, hoidontarpeen arviointi

 

Terveysmestari on sairaanhoidon ammattilainen, jolle ammattitaitoisen, lämpimän ja myönteisen asiakaskokemuksen luominen on sydämen asia. 
 
Terveysmestarin työssä pääset toimimaan itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti Pohjola Sairaalan palvelukokonaisuudessa. Terveysmestari -palvelussa tarjoamme asiakkaille puhelimitse ja/tai chatin kautta mm. terveysneuvontaa, hoidontarpeen arviointia, ensihoitoa ja asiakkaan tarpeen vaatiessa ohjaamme heidät eteenpäin oikean asiantuntijan luokse Pohjola Vakuutuksen hoitolaitoskumppanille. Kun olet saanut perustyön haltuusi, koulutamme sinut tekemään myös asiakkaiden vakuutuksiin korvausratkaisuja. Työtä tehdään aamu -ja iltavuorossa niin etänä kuin paikan päällä. 
 
Millainen on tuleva työyhteisösi?
Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä. 
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Kanssamme pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi uudelle tasolle osana moniammatillista tiimiä. Saat laajan mahdollisuuden oppia: kohtaat joka päivä asiakkaita vauvasta vaariin sekä sairaanhoidollisia tarpeita laidasta laitaan. Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa.
 
Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  
  
Tunnistatko tästä itsesi?
Sinulla on sairaanhoitajan pätevyys (sairaanhoitajan/terveydenhoitaja/kätilö/ensihoitaja) ja voit olla vasta valmistunut tai kokenut konkari. Jos olet alan opiskelija, sinulla tulee olla suoritettuna edellä mainituista tutkinnoista vähintään 140 op ennen työn aloittamista.  Työskentelet sujuvasti eri järjestelmien parissa ja otat mielelläsi vastaan uusia työnedistämisen työkaluja. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, arvostamme lisäksi englannin ja erityisesti ruotsin kielen osaamista. Aikaisempi näyttö yksityisen terveydenhuollon parista, päivystysluonteisesta ensihoidosta ja/tai puhelin-/chat-palvelusta katsotaan eduksesi. 
 
Lämmin ja positiivinen asenteesi loistaa ympärillesi ja se näkyy myös asiakkaalle ammattitaitoisena ja myönteisenä asiakaskokemuksena asioinnin kaikissa vaiheissa. Oma-aloitteisuutesi ja auttavaisuutesi tulevat esille niin asiakkaiden kuin työyhteisön parissa. Olet empaattinen ja ennakkoluuloton, varustettuna rautaisella ammattitaidolla. Lisäksi innostut suuresti mahdollisuudesta päästä kehittämään työtäsi. Selkeät määrälliset ja laadulliset palvelutavoitteet ovat mielestäsi motivoivia ja koet niiden siivittävän mukavasti päivittäistä työskentelyäsi.

 

Asiakas on meille huipputärkeä ja haluamme tuottaa heille mieltä lämmittäviä asiakaskokemuksia. Yhdessä pystymme siihen parhaiten, joten konsultoimme ja tuemme toisiamme ahkerasti – meillä ei tarvitse osata kaikkea, koska joukossamme on valtava määrä erikoisosaamista eri aloilta. Vieressäsi saattaa istua esimerkiksi kokenut ensihoitaja, kätilö, työterveyshoitaja tai lasten sairaanhoitaja. Jaamme siis mielellämme osaamista ja tuemme toistemme oppimista.

 

Miten tästä eteenpäin?
Oletko sinä seuraava mestarimme? Hae tehtävään 19.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa op-careers.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Liitäthän mukaan hakukirjeen ja ansioluettelosi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
 
Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit tiedustella tehtävästä lisää sähköpostitse: terveysmestaripalvelu-tiimiesimies@op.fi. 
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkistus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot