(Poistunut julkaisusta)

Terveysmestari, hoidontarpeen arviointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat.

 Etsimme Pohjola Terveysmestari –palvelun kasvun myötä Tampereelle

Terveysmestareita

Tehtävästä

Terveysmestari on asiakkaan ensimmäinen kontakti Pohjola Terveyden palvelukokonaisuudessa. Terveysmestari -palvelussa tarjoamme asiakkaille puhelimitse ja/tai chatin kautta mm. terveysneuvontaa, ensihoitoa tai asiakkaan tarpeen vaatiessa ohjaamme eteenpäin oikean asiantuntijan luokse. Palvelumme on auki joka päivä klo 7-23 ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Sinusta

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat hyvillä vuorovaikutustaidoillaan valmiita auttamaan asiakkaita ja haluavat luoda ammattitaidollaan lämpimän ja myönteisen asiakaskokemuksen. Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Toivomme, että viihdyt muutoksessa ja haluat omalta osaltasi aktiivisesti kehittää uutta palveluamme.

Tehtävän edellytyksenä on hoitoalan koulutus ja vähintään vuoden työkokemus terveydenhuollosta sekä kokemus hoidontarpeen arviointi- tai päivystysluontoisesta palvelusta. Tehtävässä menestymisen eduksi on kokemus puhelin-/chatpalvelusta sekä suomalaisen henkilövakuuttamisen tunteminen. Lisäksi sinulla on sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme

sinulle dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, sekä monipuolisen ja merkityksellisen roolin osana moniammatillista työryhmää. Pohjola Terveys kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi. Työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa.

Tästä eteenpäin  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Emma Järviseen puh 045 1255 355 tai sähköpostilla emma.jarvinen@pohjola.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.