(Poistunut julkaisusta)

Terveysmestari, hoidon tarpeen arviointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. 
Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää. 
 
Palvelumme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt Tampereelle useita kokeneita hoitoalan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.
   
TERVEYSMESTARI


Tehtävästä

 

Terveysmestarin työssä pääset toimimaan itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti Pohjola Sairaalan palvelukokonaisuudessa. Terveysmestari -palvelussa tarjoamme asiakkaille puhelimitse ja/tai chatin kautta mm. terveysneuvontaa, hoidontarpeen arviointia, ensihoitoa ja asiakkaan tarpeen vaatiessa ohjaamme heidät eteenpäin oikean asiantuntijan luokse. Ja kunhan olet saanut perustyön haltuusi, koulutamme sinut tekemään myös asiakkaiden vakuutuksiin korvausratkaisuja.

Terveysmestari on Pohjola Sairaalassa asiakkaan ensimmäinen kontakti ja erinomaisen asiakaskohtaamisen luominen onkin ensiarvoisen tärkeää. Ammattitaitoisen, lämpimän ja myönteisen asiakaskokemuksen luominen tulee olla sinullekin sydämen asia.

 

Odotamme


Olet hakemamme henkilö, mikäli olet hoitoalan ammattilainen ja sinulla on kertynyt jo aiempaa työkokemusta terveydenhuollon parissa. Jos olet aiemmin toiminut yksityisen terveydenhuollon puolella, päivystysluonteisessa ensihoidossa ja/tai puhelin-/chat-palvelussa, niin se katsotaan ehdottomasti eduksesi. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, mutta arvostamme lisäksi englannin ja erityisesti ruotsin kielen osaamista.
Lämmin ja positiivinen asenteesi loistaa ympärillesi ja se näkyy myös asiakkaalle ammattitaitoisena ja myönteisenä asiakaskokemuksena asioinnin kaikissa vaiheissa. Tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja auttavaiseksi persoonaksi, jolla on taito lukea ihmisiä. Olet empaattinen ja ennakkoluuloton varustettuna rautaisella ammattitaidolla. Lisäksi innostut suuresti mahdollisuudesta päästä kehittämään työtäsi. Selkeät määrälliset ja laadulliset palvelutavoitteet ovat mielestäsi motivoivia ja koet niiden siivittävän mukavasti päivittäistä työskentelyäsi.


Tarjoamme


Meillä on paikka varattuna sinulle noin 50-henkisessä terveysmestareiden aktiivisessa tiimiyhteisössämme! Kanssamme pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi uudelle tasolle osana moniammatillista tiimiä. Saat laajan mahdollisuuden oppia: kohtaat joka päivä asiakkaita vauvasta vaariin sekä sairaanhoidollisia tarpeita laidasta laitaan.
 
Asiakas on meille huipputärkeä ja haluamme tuottaa heille mieltä lämmittäviä asiakaskokemuksia. Yhdessä pystymme siihen parhaiten, joten konsultoimme ja tuemme toisiamme ahkerasti – meillä ei tarvitse osata kaikkea, koska joukossamme on valtava määrä erikoisosaamista eri aloilta. Vieressäsi saattaa istua esimerkiksi kokenut ensihoitaja, kätilö, työterveyshoitaja tai lasten sairaanhoitaja, ja langan päässä taas ovat tarpeen vaatiessa lääkärimme. Jaamme siis mielellämme osaamista ja tuemme toistemme oppimista.
 
Pohjola Sairaala kuuluu OP konserniin ja tämän kautta ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Tästä eteenpäin 


Oletko sinä seuraava mestarimme? 


Jos tunnistit itsesi, voit hakea tehtävään 29.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.
Jos sinulla kuitenkin heräsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä esimiehiin Emmi Katajamäkeen ja Noora Kiviahoon p.0403585521.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkistus. 


Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi