(Poistunut julkaisusta)

Terveysmestari, hoidon tarpeen arviointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. 


Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää. 
 
Etsimme nyt Pohjola Sairaalaan Tampereelle terveysmestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 asti.

 

TERVEYSMESTARI, hoidon tarpeen arviointi


   
Tehtävästä

 

Terveysmestari on asiakkaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalan palvelukokonaisuudessa. Terveysmestari -palvelussa tarjoamme asiakkaille puhelimitse ja/tai chatin kautta mm. terveysneuvontaa, hoidontarpeen arviointia, ensihoitoa tai asiakkaan tarpeen vaatiessa ohjaamme heidät eteenpäin oikean asiantuntijan luokse. Kunhan olet saanut perustyön haltuusi, koulutamme sinut myös tekemään asiakkaiden vakuutuksiin korvausratkaisuja.
 
Tässä työssä pääset toimimaan itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti, mutta toisaalta myös osana laajaa, moniammatillista tiimiä. Ennen kaikkea saat tuottaa asiakkaillemme ammattitaitoisia, lämpimiä ja myönteisiä asiakaskokemuksia – toivottavasti se on sinullekin sydämen asia!

 


Odotamme

 

Tehtävä edellyttää terveydenhuoltoalan AMK-koulutusta ja osaamista terveydenhuollon toimialasta. Jos olet aiemmin toiminut yksityisen terveydenhuollon puolella, päivystysluonteisessa ensihoidossa ja/tai puhelin-/chat-palvelussa, niin se on ehdotonta plussaa. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, mutta arvostamme lisäksi englannin ja erityisesti ruotsin kielen osaamista.
 
Tyyppinä olet ennen muuta avoin ja sosiaalisesti taitava kohtaamaan erilaisia ihmisiä niin äänen- kuin kirjoitussävynkin kautta. Aidolla ja ymmärtäväisellä tyylilläsi voitat luontevasti puolellesi asiakkaan luottamuksen; lisäksi innostut suuresti mahdollisuudesta päästä kehittämään työtäsi. Selkeät määrälliset ja laadulliset palvelutavoitteet ovat mielestäsi motivoivia ja koet niiden siivittävän mukavasti päivittäistä työskentelyäsi.

 
Tarjoamme

 

Meillä on paikka varattuna sinulle noin 50-henkisessä terveysmestareiden aktiivisessa tiimiyhteisössämme! Kanssamme pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi uudelle tasolle osana moniammatillista tiimiä. Saat perinteistä sairaanhoitajan työtä huomattavasti laajemman mahdollisuuden oppia: kohtaat joka päivä asiakkaita vauvasta vaariin sekä sairaanhoidollisia tarpeita laidasta laitaan.
 
Asiakas onkin meille huipputärkeä ja haluamme tuottaa heille mieltä lämmittäviä asiakaskokemuksia. Yhdessä pystymme siihen parhaiten, joten konsultoimme ja tuemme toisiamme ahkerasti – meillä ei tarvitse osata kaikkea, koska joukossamme on valtava määrä erikoisosaamista eri aloilta. Vieressäsi saattaa istua esimerkiksi kokenut ensihoitaja, kätilö, työterveyshoitaja tai lasten sairaanhoitaja, ja langan päässä taas ovat tarpeen vaatiessa lääkärimme. Jaamme siis mielellämme osaamista ja tuemme toistemme oppimista.
 
Pohjola Sairaala kuuluu OP konserniin ja tämän kautta ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi.
 
Oletko sinä seuraava mestarimme?


Tästä eteenpäin 

 

Haethan tehtävää 1.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta, ja kerrot meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jää odottamaan viimeistä hakupäivää! Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä saat tiimiesimiehiltämme: Anna Inkinen ja Riikka Pyydysmäki p. 0403585521 tai sähköpostilla anna.inkinen(a)pohjola.fi, ja riikka.pyydysmaki(a)pohjola.fi.

 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja terveyskysely, tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä tehdään Valviran tarkastus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi