(Poistunut julkaisusta)

Terveysmestari, hoidon tarpeen arviointi
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Haluamme, että Pohjola Sairaala tunnetaan ennen kaikkea aivan erityisen osaavasta henkilökunnastaan. Hyvän mielen mestareina saamme työhömme potkua siitä, että pystymme auttamaan asiakasta nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä intohimossa meitä auttavat Pohjola Sairaalan huippumoderni tekniikka ja uudenlaiset toimintamallit. Olemme ylpeitä sairaaloistamme ja huipputiimeistämme, ja teemme työtämme koko sydämellä.

Haemme nyt joukkoomme Tampereelle

Terveysmestaria, hoidon tarpeen arviointi

Tehtävästä

Terveysmestari on asiakkaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalan palvelukokonaisuudessa. Terveysmestari -palvelussa tarjoamme asiakkaille puhelimitse ja/tai chatin kautta mm. terveysneuvontaa, hoidontarpeen arviointia, ensihoitoa tai asiakkaan tarpeen vaatiessa ohjaamme heidät eteenpäin oikean asiantuntijan luokse. Kunhan olet saanut perustyön haltuusi, koulutamme sinut myös tekemään asiakkaiden vakuutuksiin korvausratkaisuja.

Tässä työssä pääset toimimaan itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti, mutta toisaalta myös osana laajaa, moniammatillista tiimiä. Ennen kaikkea saat tuottaa asiakkaillemme ammattitaitoisia, lämpimiä ja myönteisiä asiakaskokemuksia – toivottavasti se on sinullekin sydämen asia!

Sinusta

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja, ja sinulla on työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä mielellään ainakin kolmisen vuotta. Jos olet aiemmin toiminut yksityisen terveydenhuollon puolella, päivystysluonteisessa ensihoidossa ja/tai puhelin-/chat-palvelussa, niin se on ehdotonta plussaa. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, mutta arvostamme lisäksi englannin ja erityisesti ruotsin kielen osaamista.

Tyyppinä olet ennen muuta avoin ja sosiaalisesti taitava kohtaamaan erilaisia ihmisiä niin äänen- kuin kirjoitussävynkin kautta. Aidolla ja ymmärtäväisellä tyylilläsi voitat luontevasti puolellesi asiakkaan luottamuksen; lisäksi innostut suuresti mahdollisuudesta päästä kehittämään työtäsi. Selkeät määrälliset ja laadulliset palvelutavoitteet ovat mielestäsi motivoivia ja koet niiden siivittävän mukavasti päivittäistä työskentelyäsi.

Meistä

Meillä on paikka varattuna sinulle noin 50-henkisessä terveysmestareiden aktiivisessa tiimiyhteisössämme! Kanssamme pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi uudelle tasolle osana moniammatillista tiimiä. Saat perinteistä sairaanhoitajan työtä huomattavasti laajemman mahdollisuuden oppia: kohtaat joka päivä asiakkaita vauvasta vaariin sekä sairaanhoidollisia tarpeita laidasta laitaan.

Asiakas onkin meille huipputärkeä ja haluamme tuottaa heille mieltä lämmittäviä asiakaskokemuksia. Yhdessä pystymme siihen parhaiten, joten konsultoimme ja tuemme toisiamme ahkerasti – meillä ei tarvitse osata kaikkea, koska joukossamme on valtava määrä erikoisosaamista eri aloilta. Vieressäsi saattaa istua esimerkiksi kokenut ensihoitaja, kätilö, työterveyshoitaja tai lasten sairaanhoitaja, ja langan päässä taas ovat tarpeen vaatiessa lääkärimme. Jaamme siis mielellämme osaamista ja tuemme toistemme oppimista.

Työstäsi saat toki myös kaiken muun mukavan lisäksi TESin mukaista palkkaa (VR4) plus tietenkin henkilökohtaiset lisät päälle. Pohjola Sairaala kuuluu OP konserniin ja tämän kautta ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Oletko sinä seuraava mestarimme?

Lisätietoa ja hakuohjeet

Täytä hakemus 5.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta, ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jää odottamaan viimeistä hakupäivää! Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä saat tiimiesimiehiltämme: Anna Inkinen, Mari Katajamäki ja Riikka Pyydysmäki p. 0403585521 tai sähköpostilla Anna.inkinen@pohjolasairaala.fi, mari.katajamaki@pohjolasairaala.fi ja riikka.pyydysmaki@pohjolasairaala.fi.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä tehdään Valviran tarkastus.