(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä pitkään sijaisuuteen Kivikon terveysasemalle.

Pienellä terveysasemalla kaikki tuntevat toisensa ja potilaat tulevat nopeasti tutuiksi. Niin nuoret kuin seniorit konsultoivat ja saavat tukea kollegoiltaan. Pääset mukaan kokeneeseen, yleislääketieteestä ja terveyskeskustyöstä innostuneeseen työporukkaan.

Idän terveysasemilla saat uutena tulijana peruspalkkaasi vuoden ajan 20 % rekrytointilisän. Lisäksi palkkasi nousee kokemuksesi, erikoistumisesi sekä työtahtisi myötä. Sinulla on turvana peruspalkan lisäksi lomaedut, koulutuspäivät ja henkilöstöedut.

Meillä on 4 yleislääketieteen erikoislääkäriä.
Mikäli tarvitaan muita osaajia, apunamme on terveysaseman ympärille hybridimäisesti rakentuvan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen rautaisten ammattilaisten verkosto. Apunamme on fysioterapia, matalan kynnyksen psykiatriset palvelut, sosiaalitoimi, toimintaterapia, suun terveys, vammaispalvelut, seniori- info, liikuntavirasto jne. Meillä käy myös säännöllisesti sisätauti- ja psykiatrikonsultti.

Panostamme hoidon jatkuvuuteen ja potilassuhteisiin. Väestöltämme saammekin kiitosta tekemästämme työstä. Myös työssä viihtyminen ja toimiva työyhteisö ovat meille tärkeitä.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Voit suorittaa meillä erikoislääkärikoulutuksesi terveyskeskuspalvelua tai YEK-vaihetta.

Halutessasi voimme neuvotella alkamisajankohdasta, osa-aikaisuudesta, lyhyemmästä jaksosta ja viikkotyön sisällöstä. Voit tehdä mm. neuvolaa, kierukoiden asentamista, pientoimenpiteitä ja barronisaatioita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi erikoistuminen yleislääketieteeseen, tiimityötaidot ja Apotti -potilastietojärjestelmän tuntemus (Helsinki siirtyy Apotti -järjestelmän käyttäjäksi 4/2021).

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-480-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. ylilääkäri Riikka Kemppainen p. 040 3340939, riikka.kemppainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/