(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee 9 lääkäriä ja 12 hoitajaa ja lisäksi toimipisteessämme toimii mielenterveys-ja päihdehoitaja. Asemallamme on myös HUS-laboratorion näytteenottopiste. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.

Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Voit halutessasi tehdä pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Myös nuorempien kollegoiden kouluttaminen voi olla osana tehtäväkuvaasi. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi.

Työilmapiirimme on hyvä ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on itsestäänselvyys ja kannustamme osallistumaan koulutuksiin.
Palkkaus on Helsingin paikallisen työehtosopimuksen mukainen, työaika on 38t 15min viikossa. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista ja tarvittaessa voimme järjestää työsuhdeasunnon. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-447-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Yleislääketieteen erikoislääkäri tai yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri tai työkokemus perusterveydenhuollossa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Hannele Kari, 040 6740382, hannele.kari@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/