Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme vakinaista terveyskeskuslääkäriä Pohjoisen terveysaseman Pihlajamäen toimipisteeseen.

Pihlajamäen, Oulunkylän, Paloheinän ja Maunulan toimipisteet muodostavat Pohjoisen terveysaseman. Toimimme osana Pohjoisen THK:ta ja teemme moniammatillista yhteistyötä esimerkiksi fysioterapian, mielenterveys- ja päihdepalveluiden ja sosiaalityön kanssa asiakaslähtöisyys edellä. Teemme myös asemien kesken paljon yhteistyötä ja meillä on hyvä yhteishenki. Teemme kaikki yhteistä työtä.

Terveyskeskuslääkärinä työtehtäväsi sisältävät ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Toiveittesi mukaan työnkuvaan voi kuulua myös äitiys- tai lastenneuvolavastaanottoa tai koulu-ja opiskeluterveydenhuollon vastaanottoa.

Pihlajamäessä on 13 lääkärin virkaa. Meillä viihdytään hyvin, lääkäritilanteemme on hyvä, ja ilmapiirimme lämmin. Panostamme perehdytykseen ja ohjaukseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-405-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä, kiinnostuksen yleislääketieteeseen, mahdollisen yleislääketieteen erikoislääkäritutkinnon tai erikoistumisvaiheen opintoja.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Silja Klinkmann, silja.klinkmann@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot