(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Tehtävän kuvaus

Maunulan pienellä (8 lääkäriä) ja hyvin toimivassa Pohjoisen terveysaseman toimipisteessä on haettavana terveyskeskuslääkärin vakinainen kokopäivävirka. Voit aloittaa työt 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työsi on mielenkiintoista ja monipuolista avosairaanhoidon vastaanottoa ja kiinnostuksen mukaan neuvolatyötä. Päivystysvelvollisuutta ei ole, mutta voit halutessasi päivystää yhteispäivystyspisteissämme. Saat meillä hyvän perehdytyksen ja seniorituen lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Saat myös kaupungin henkilöstöedut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Pohjoisen terveysaseman sisällä puhalletaan yhteen hiileen.Toimimme yhdessä yhteisten tavoitteidemme eteen ja jaamme osaamista keskenämme. Toimintatapoja pyritään hiomaan ja parantamaan saadun palautteen perusteella jatkuvasti.

Maunulan toimipisteen kaikissa muissa hoitajien toimissa ja lääkäreiden viroissa on tällä hetkellä osaavat työntekijät. Vastaanottoaikoja saa hyvin ja asiakastyytyväisyys on korkea, työilmapiiri on erinomainen.

Teemme yhteistä työtä niin toimipisteen sisällä kuin terveysaseman yhteistyökumppanien kanssa potilaan hyväksi.

Maunulassa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät,tervetuloa joukkoomme!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-301-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jaana Kimpimäki, ylilääkäri jaana.kimpimaki@hel.fi p. 050 3401195,

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/