(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään alkaen mahdollisimman pian. Myös kiinnostus pitkäaikaiseen sijaisuuteen otetaan huomioon. Virka on tullut hakuun eläkkeelle jäämisen johdosta.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Paloheinässä työskentelee seitsemän lääkäri-hoitaja-työparia ja vahvuutenamme on työyhteisön hyvä henki ja toimiva moniammatillinen yhteistyö. Työmäärää pyrimme seuraamaan ja vaikuttamaan siihen. Potilaiden tyytyväisyys ja henkilökunnan viihtyvyys ovat meillä huippuluokkaa!

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja/tai lastenneuvolaa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-343-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Aiempi kokemus Helsingin terveysasemilla, kokemus tyypin 1 diabeetikoiden hoidosta

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs ylilääkäri Päivi Gröhn, p. 040 634 1242

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/