(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään alkaen 21.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Virka tulee hakuun eläkkeelle jäämisen johdosta.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Paloheinässä työskentelee 7 lääkäri-hoitaja-työparia ja vahvuutenamme on työyhteisön hyvä henki ja toimiva moniammatillinen yhteistyö. Työmäärää pyrimme seuraamaan ja vaikuttamaan siihen. Meillä yleensä viihdytään hyvin.

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja lastenneuvolaa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä.

Täytä hakemuksesi kaupungin sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Lisätietoja antaa vs ylilääkäri Päivi Gröhn, matkapuhelin 040 634 1242


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

uemme eduksi:
Aiempi kokemus Helsingin terveysasemilla, kokemus tyypin 1 diabeetikoiden hoidosta

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs ylilääkäri Päivi Gröhn, p. 040 634 1242