Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön terveysasemalle yleislääketieteen erikoislääkäriä tai yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakinaiseen terveyskeskuslääkärin virkaan 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Töölön terveysasema on 15 lääkärin terveysasema etelä-Helsingissä. Palvelemme noin 33 000 asukasta.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä, joka koostuu hoitoalan eri ammattilaisista. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä ja tarvittaessa voit myös konsultoida sisätautilääkäriä, geriatria, keuhkolääkäriä tai ortopedia. Työn sisältö on pääasiassa akuutti- ja ajanvarauspotilaiden hoitamista, mutta halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa tai muita erikseen sovittavia terveyskeskuslääkärin työtehtäviä.

Työpäivät meillä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia, ja työssämme korostuu hoidon jatkuvuus. Kannustamme työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Perehdytämme työhön yksilöllisen perehdytyssuunnitelman mukaisesti ja takaamme kokeneen kollegan tuen. Osa-aikatyöskentely on meillä myös mahdollista. Lääkäreillämme ei ole päivystysvastuuta viikonloppuisin. Työaika on lääkärisopimuksen mukainen. Lisäksi tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-191-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Paatela Hanna, hanna.paatela@hel.fi, 050 3631415

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot