Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä viransijaisuuteen Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään 1.9. - 30.11.2020 väliselle ajalle, mahdollisesti sijaisuus jatkuu pidempäänkin.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Olemme pieni 7 lääkäri-hoitaja-työparin asema. Vahvuuksiamme on hyvä yhteishenki työyhteisössä sekä toimiva moniammatillinen yhteistyö. Meillä yleensä viihdytään hyvin. Seuraamme työajassa pysymistä ja työntekijöiden hyvinvointia muutenkin.

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja lastenneuvolaa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä. Meillä on lisäksi paikallinen pysyvä palkankorotus (250 euroa).

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-190-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiempi kokemus Helsingin terveysasemilla

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs yliläääkäri Päivi Gröhn p. 040 634 1242, sähköposti paivi.grohn@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot