Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaistee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja meillä työskentelee 9 lääkäriä, 12 hoitajaa ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Asemallamme on myös HUS-laboratorion näytteenottopiste. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.
Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä, voit halutessasi tehdä pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Tai oletko ehkä innostunut kouluttamaan nuorempia kollegoita, kannustamme koulutukseen. Teemme töitä moniammatillisesti ja hyödynnämme Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa kaupungin sote-ammattilaisia potilaan parhaaksi. Työilmapiirimme on erinomainen ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on itsestäänselvyys.

Palkkaus on Helsingin paikallisen työehtosopimuksen mukainen, työaika on 38t 15min viikossa. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Halutessasi on mahdollisuus myös iltavastaanottoon kaupungin muissa toimipisteissä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista ja tarvittaessa voimme järjestää työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-181-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Yleislääketieteen erikoislääkäri tai yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri tai työkokemus perusterveydenhuollossa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hannele Kari vs.ylilääkäri puh.040 6740382 hannele.kari@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot