(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä reilun vuoden määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään. Sijaisuus on ajalla 20.5.2020 - 31.7.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Olemme pieni 7 hoitaja-lääkäri-työparin terveysasema Pohjois-Helsingissä. Vahvuutenamme on työyhteisön hyvä henki ja toimiva moniammatillinen yhteistyö. Seuraamme työyhteisön työhyvinvointia tarkasti ja pyrimme vaikuttamaan työn määrään, jotta se tuntuu sopivalta eikä tule liikaa ylitöitä. Meillä yleensä viihdytään hyvin.

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja lastenneuvolaa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä. Meillä on lisäksi paikallinen pysyvä palkankorotus (250 euroa) ja määräaikainen tehtävälisä (1000 euroa).

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-131-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs ylilääkäri Päivi Gröhn paivi.grohn@hel.fi p. 040 6341242

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/