(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä reilun vuoden määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään. Sijaisuus on ajalla 20.5.2020 - 31.7.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen.

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja lastenneuvolaa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä. Meillä on lisäksi paikallinen pysyvä palkankorotus (250 euroa) ja määräaikainen tehtävälisä (1000 euroa).

Täytä hakemuksesi kaupungin sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs apulaisylilääkäri Päivi Gröhn paivi.grohn@hel.fi p. 040 6341242

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/