(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tule sijaiseksi lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 2.3 - 31.12.2020 tai sopimuksen mukaan!

Työtehtäviä suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä äitiysneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tai terveysasemilla. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itäkadun perhekeskuksen neuvolaan, mutta toivoessasi voidaan osa työajasta sopia myös muuhun neuvolatoimipisteeseen. Itäkadun neuvolassa on aina mahdollisuus paikan päällä konsultoida kokeneita kollegoja. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. 3kk työstä voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palveluja laajennetussa aukioloajassa klo 7-20. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Palkkoja korotettiin juuri pysyvästi 250 euroa ja ainakin kesään saakka maksamme lisäksi 1000 euron tehtävälisää. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut kuten esimerkiksi työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinnon. Aikaisemman kokemuksen neuvolalääkärin työstä. Hyvän tai erinomaisen ruotsinkielen suullisen taidon ja hyvän tai erinomaisen englanninkielen suullisen taidon.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Ulrika Winqvist, 040 538 6189, ulrika.winqvist@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/