(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa Myllypuron terveysasemalle! Toimimme uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Asemamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä työskentelee yhteensä 20 lääkäriä ja 25 hoitajaa.

Etsimme joukkoomme yleislääketieteestä kiinnostunutta ja kehitysmyönteistä lääkäriä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuu meillä. Lääketieteen kandidaatit (5.vuosikurssi suoritettuna) huomioidaan haussa. Osa-aikainen työ on myös mahdollista.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Terveysasemalla on tutorlääkäri ja työilmapiiri on hyvä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Meillä on lisäksi paikallinen pysyvä palkankorotus (250 euroa) ja määräaikainen tehtävälisä (1000 euroa). Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on vapaaehtoista. Sinulla on halutessasi mahdollisuus lisätyöhön ja iltavastaanottoon kaupungin muissa toimipisteissä.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai tai vähintään 5 vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ragnar Ulfvens, yl 040 1763 184 ragnar.ulfvens@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/