(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme lääkäriä Kivikon terveysasemalle. Sijaisuuden aloitus sopimuksen mukaan talvella 2019.

Tarjoamme sinulle pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa kaikki lääkärimme ovat osaavia vakituisia lääkäreitä. Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä opetusterveyskeskus ja meillä onnistuu niin erikoislääkärin koulutus kuin YEK-vaiheen suoritus. Voit halutessasi tehdä myös äitiys- tai lastenneuvolaa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Hyvä perehdytys on meille kunnia-asia. Huomioimme haussa lääketieteen kandidaatit (L5-L6). Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Yhteistyötaitojen ja kehittämismyönteisyyden lisäksi kiinnostuksen moniammatilliseen työtapaan sekä hoidon jatkuvuuteen.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Taina Salo, 040 336 1038, taina.salo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/terveysasemat/terveysasemien-yhteystiedot/kivikon-terveysasema