(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tehtävän kuvaus

Tule töihin Malminkartanon terveysasemalle terveyskeskuslääkärin viransijaiseksi 1.1.2020-31.7.2020.

Malminkartanon terveysasema on pieni asema Länsi-Helsingissä. Virat ovat täynnä, työyhteisömme on kannustava ja yhteistyökykyinen. Järjestämme perehdytyksen ja kollegan tuen.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Joustavuutta tuo mahdollisuus itse vaikuttaa työpäivien rakenteeseen. Ohjaajalla on YEK- ja YLE-erikoistumispalvelun edellyttämät kouluttajaoikeudet. Lisäksi asemamme tiimiin kuuluvat mm. fysioterapeutti, mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja ja suunterveydenhuollon ammattilaiset.

Osa-aikainen työ on myös mahdollista ja sijaisuutta on mahdollista jatkaa YEK-jakson edellyttämäksi ajaksi. Helsingin kaupungin palveluksessa on mahdollisuus lisätyöhön/iltavastaanottoon kaupungin muissa toimipisteissä ja mahdollisuus jatkaa erikoistumispalveluita esimerkiksi sisätaudeille ja psykiatrialle.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri tai viiden vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs.apulaisylilääkäri Iiris Neuvonen, 040 336 1076, iiris.neuvonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/