(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtävän kuvaus


Töölön terveysasema on 13 lääkärin terveysasema Etelä-Helsingissä. Palvelemme noin 30 000 asukasta.

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakinaiseen virkaan. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolavastaanottoa. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Terveysasemilla tehdään moniammatillista yhteistyötä. Tiimeissä toimii lääkärien ja hoitajien lisäksi fysioterapeutteja, psykiatrisia sairaanhoitajia ja päihdetyöntekijöitä. Helsingissä on myös hyvät ja monipuoliset omien erikoispoliklinikoiden lääkäreiden konsultaatiomahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi seniorituen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Virka täytetään 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1823-19. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


38 h 15 min viikossa