(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme terveyskeskuslääkäriä Paloheinän terveysasemalle vakinaiseen virkaan 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Paloheinän terveysasemalla toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tiimissä työskentelee terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, mielenterveys- ja päihdesairaanhoitaja. Toimimme alueellisesti verkostomaisena Terveys- ja hyvinvointikeskuksena, jossa yhteistyö myös muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on sujuvaa.

Paloheinän terveysaseman vastuuväestä on n. 14 000, lääkäreitä terveysasemalla
on seitsemän ja henkilöstöä kaikkiaan 17. Asiakastyytyväisyys aseman palveluihin on huippuluokkaa, palvelujen saatavuus hyvä ja henkilöstökokemus hyvällä tasolla. Perehdytys, koulutusmyönteisyys ja kaikkien ammattilaisten osaamisen arvostus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Työsi meillä on antoisaa avosairaanhoidon vastaanottoa ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolavastaanottoa. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, seniorituen ja kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1566-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


hyviä tiimityötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää ammatillista osaamista.