(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Tehtävän kuvaus


Puistolan terveysasema on 8,5 lääkärin terveysasema Pohjois-Helsingissä. Palvelemme noin 16 000 asukasta.

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakinaiseen virkaan. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolavastaanottoa.

Puistolan terveysasemalla on tarjolla myös lääkärin sijaisuuksia.

Terveysasemilla tehdään moniammatillista yhteistyötä. Tiimissämme toimii lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutteja ja psykiatrisia sairaanhoitajia. Helsingissä on myös hyvät ja monipuoliset omien erikoispoliklinikoiden lääkäreiden konsultaatiomahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi seniorituen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Virka täytetään 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-717-19, (Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


38h 15min/ vko