(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin kotisairaalassa hoidetaan akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilaita, joiden yleistila ei vaadi tukipalveluja. Suuri osa potilaistamme sairastaa infektioita ja muita sisätauteja. Toinen suuri potilasryhmä on palliatiivisessa hoidossa olevat potilaat. Siirryimme syksyllä
2018 palkkauksessa terveyskeskuslääkärisopimukseen, jonka myötä kokonaispalkkamme ovat selkeästi kohentuneet.

Haemme erikoislääkäriä vakituiseen virkaan 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet sisätautien erikoislääkäri tai että sinulla on sisätaudeista vankka kokemus.

Keskityt sisätautipotilaiden hoitoon kotikäyntejä tehden, toimit ohjaajana erikoistuville sekä koulutat hoitohenkilökuntaa. Lisäksi osallistut yksikön kehittämiseen. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan työnkuvaasi.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-2233-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sisätautien erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


ylilääkäri Mervi Saari , 050 530 0590, mervi.saari@hel.fi johtajalääkäri Kristina Backlund, 050 366 6781, kristina.backlund@hel.fi