(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri / Vastaanottotoiminta
Tampereen kaupunki, Vastaanottotoiminta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme terveyskeskuslääkäreitä vakituisiin virkoihin eri terveysasemille.

Terveyskeskuslääkärin työnkuva vastaanottotoiminnassa on monipuolinen. Oman kiinnostuksen mukaisesti lääkärillä on mahdollisuus työskennellä myös neuvola- ja kouluterveydenhuollossa, terveysasemasta riippuen. Työaika on Lääkärisopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai tehtävään soveltuvan erikoislääkärin tutkinto.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Arvostamme tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905 tai apulaisylilääkäri Sari Torkkeli, puh. 040 800 4319, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.2.2021
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905 tai apulaisylilääkäri Sari Torkkeli, puh. 040 800 4319, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi