Terveyskeskuslääkäri, Tapiolan terveysasema
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Hyvä lääkäri,
Espoon kaupunki kehittyy ja kasvaa, joten etsimme osaavaan joukkoomme uusia lääkäreitä vahvistamaan terveysasemien toimintaa.

Etsimme nyt perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta lääkäriä vakituiseen virkaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa.

Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut.

Nyt haettavana oleva virka sijoittuu Tapiolan terveysasemalle. Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen sopimuksen mukaiset. Palkka nousee erikoistumisesi sekä työtahtisi myötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tapiolan terveysasema

Työaika: 38 t 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan hyvä ruotsin ja englannin kielen taito hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot