(Poistunut julkaisusta)

Terveyskeskuslääkäri, Tapiolan terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen kiireettömän vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa.
Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri.
Eduksi luetaan: Yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäri. Espoon asiointikielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Suomenkielen hyvä taito on välttämätön ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.
Tehtävä on virkasuhteinen. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.